Huse auto Ploiesti

Huse auto Ploiesti

Incepand de astazi ne gasiti si in noua locatie din Ploiesti, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 131.

Va asteptam cu drag pentru a personaliza interiorul masinii dvs in cel mai profesional mod. Gasiti aici o gama larga de materiale si culori din care puteti alege, in asa fel incat sa se potriveasca perfect atat cu masina dvs, cat si cu personalitatea pe care o aveti.

De la material textil, la piele ecologica sau chiar Alcantara, materialele pe care vi le punem la dispozitie fac parte din gama de materiale folosita de producatorii de automobile. Calitatea este pentru noi cel mai important aspect, tocmai de aceea oferim produselor noastre 5 ani garantie pentru orice defect de uzura.

Noul interior va fi unul cu totul deosebit, mai ales ca aceste huse se realizeaza exact pe forma originala a scaunelor, astfel incat fiecare dotare, dimensiune si forma este respectata. Tocmai de asta, aspectul final va fi unul de retaptare si asta doar cu huse auto Ploiesti.

Va intrebati probabil cum arata o husa instalata in masina sau ce sistem de prindere se foloseste. La sediul nostru din Ploiesti, va vom arata mai multe modele de huse instalate pe scaune auto. In acest fel va veti putea face o parere despre montaj, fixare, rezistenta, etc. Si daca tot am adus vorba de montaj, noi va putem ajuta si cu acest aspect. O echipa de profesionisti vor face ca husele tale sa fie montate perfect pe scaune.

Huse auto Ploiesti : ⏰ L-V : 8.00 – 16.30
☎️ 0742 258 532