Huse auto pentru Toyota Rav4

Toyota Rav4 este un SUV distinct, neinfricat pregatit sa lupte cu principalii sai competitori precum: Volswagen Tiguan sau Honda CR-V.  Modelul are aspect modern, dar se diferentiaza si prin unele accente de design classic. Noul Toyota adduce in prima linie o serie de imbunatatiri, fiind mai spatios, avand o gama mai larga de monitorizari si oferind in acelasi timp cea mai buna vizibilitate asupra drumului din pozitia de condus sic el mai jos prag de incarcare a portbagajului.
Noul RAV4 dispune de sistemul unic Integrated Dynamic Drive, astfel ca este capabil sa ofere o deplasare in cele mai bune conditii de siguranta, drept dovada sta faptul ca a obtinut la unul din teste scorul general maxim de cinci stele. Acest sistem are grija de trei elemente importante, si anume controlul tractiunii, controlul stabilitatii si asistenta directiei.
Ceea ce face ca noul Toyota Rav4 sa fie unul mai bun sunt monitorizarile mai economice ca oricand, sistemul de tractiune integral si nu in ultimul rand faptul ca este acum mai spatios.
De foarte multe ori un accent deosebit este pus pe interiorul masinii, de aceea trebuie sa acordam importanta intretinerii acestuia. Pentru ca tapiteria originala a masinii sa nu se deterioreze, Albert Premium realizeaza huse auto la comanda chiar si pentru noul model Toyota Rav4.