INTREBARI FRECVENTE

Husele vor fi montate peste tapiteria originala a masinii, fiecare element al scaunului fiind imbracat individual. Montajul se poate realiza si acasa deoarece oferim instructiuni video pentru fiecare model de masina, an de fabricatie si nivel de echipare in parte dar si intr-unul din centrele de montaj ale partenerilor nostri.

Husele nu exista pe stoc, acestea se fac la comanda, dumneavoastra avand posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de materiale si culori, cusatura de design, logo si dispunerea materialului, respectand design-ul original al scaunului.

Termenul maxim de livrare este de 60 de zile lucratoare, insa aveti posibilitatea de a primi husele intr-un timp mult mai scurt, utilizand optiunea *Express*. Asta insemnand ca veti primi husele in maxim 15 zile lucratoare sau 20 zile lucratoare in cazul livrarilor express in strainatate.

Procesul de comanda este simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti cateva poze cu interiorul masinii, configuratia pe care ati ales-o si adresa de livrare.

Nu folosim pielea naturala pentru ca este mult mai sensibila si greu de intretinut, prin urmare nu am putea oferi 5 ani garantie. Pielea ecologica este mult mai durabila in timp si isi pastreaza aspectul initial.

Scaunele nu trebuie masurate, noi avem deja tiparele digitale, insa vom avea nevoie de poze cu interiorul masinii pentru a indentifica dotarile acesteia (reglaj lombar, cotiera,rabatarea banchetei,etc.).

Husele au aspectul unei retapitari, ele fiind realizate dintr-un material neelastic , cu o precizie de 0.2 mm. Odata ce vor fi corect fixate pe scaun, ele nu se vor mai misca deloc.

Spatarele si tetierele sunt prinse cu cleme de plastic, iar sezuturile cu cleme de metal insa aceste sisteme de prindere nu vor fi vizibile.

Pe Configurator este un scaun standard, menit sa va ajute sa alegeti combinatia de materiale si culori.Plasarea materialului si cusaturilor va respecta design-ul original al scaunului,fara sa ii afecteze in vreun fel functionalitatea.

Fetele de usi, volan, bord, schimbator de viteze, nu vor fi imbracate in material. In schimb, puteti achizitiona material extra, pentru a le imbraca la un atelier de retapitare.

Pretul nu variaza in functie de masina, ci in functie de materialul ales si numarul de locuri. Dupa ce veti trimite o cerere de oferta, veti fi contactat si va vom oferi informatiile necesare legate de pret.