TERMENI SI CONDITII

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

INFORMATII DESPRE PRODUSE

Husa-auto.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, texturile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor dar husa-auto.ro va poate pune la dispozitie mostre din materialele dorite.

Pentru cotierele din plastic sau piele , precum si pentru tetierele din plastic nu furnizam huse.

COMENZI

Nu exista comanda minima impusa.
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile pot fi facute doar in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei si se expediaza in termen de maxim  90 de zile . In cazul comenzilor expres termenul maxim de livrare este de 20 de zile in tara si 25 de zile  in strainatate.

Fiecarei comenzi ii corespunde un formular de comanda, in care sunt trecute toate specificatiile si pentru care clientul trebuie sa isi dea acordul. In momentul achitarii facturii clientul isi da acordul asupra comenzii.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si ALBERT MANAGEMENT SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca ALBERT MANAGEMENT SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

ALBERT MANAGEMENT SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii impusi.

POLITICA DE RETUR

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care,conform art. 16, lit. C  din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta, furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile cerute de consumator.

Produsele sunt acceptate de la retur in urmatoarele conditii :

Acestea nu au venit conform specificatiilor precizate  in comanda. ( De exemplu, au venit pe alte culori, combinatii de material sau pentru alt model de masina decat cel comandat).

Nu sunt acceptate de la retur:

  1. Produsele care au venit incomplete din vina companiei.
  2. Produsele care au venit cu defecte de fabricatie.

Acestea fiind garantii care se solutioneaza conform OUG 9/2016 art. 11 alin. 4 conform careia : „Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul, dupa caz, a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vanzatorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.”

Conform legii nr.449/2003 art.17 consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de 2 luni de la data la care a constatat-o.

In cazul unui retur se completeaza formularul de retur care poate fi cerut prin e-mail.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Husa-auto.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre husa-auto.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

COPYRIGHT

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
• intarzierile la livrare datorate fortelor majore(exemplu: cutremur, inundatii,etc).
• deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
• informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii in termen de 5 zile lucratoare a datelor oferite pentru prelucrarea comenzii, exceptand comenzile express.
• posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
• neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
• continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procesarii acesteia din mai multe motive, printre care:
• identificarea unei erori in informatiile privind specificatiile  despre comanda sau lipsa materialului.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

DISPOZITII FINALE

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Pentru mai multe informatii privind drepturile si obligatiile consumatorului va rugam sa accesati : www.anpc.gov.ro

ALBERT MANAGEMENT SRL

▸Sediu social: Bdul 1848 nr 58/34
▸Email: office@husa-auto.ro
▸Tel: 0742.258.532
▸Reg. Com: J26/170/2011
▸Cod fiscal: RO28073983