DE CE SA ALEGI HUSELE ALBERT?

1. Siguranta pentru tine si familia ta.

Autovehiculele din ziua de astazi au ajuns la un grad ridicat de siguranta in cazul unui accident,de aceea este foarte important ca atunci cand alegi o husa auto pentru masina ta,sa fii foarte atent la specificatiile acelui produs.

Majoritatea huselor din comert, fie ele “universale” sau chiar “tipizate” nu tin cont de recomandarile producatorilor auto iar in acest fel iti pun in pericol viata in cazul unui nefericit accident.

Husele Albert sunt gandite pentru fiecare model de masina in parte,pentru a asigura o declansare a airbag-urilor conform standardelor producatorilor din industria Auto, Tuv si EuroNcap.

Husele Auto Albert au fost testate in conditii extreme de catre Tuv Sud.

-> Vezi Certificare Airbag

2. Materiale de calitate.

Husele auto Albert sunt produse din cele mai bune materiale care se gasesc pe piata, material textil,Leather Look fabricate in Germania de catre BASF si Alcantara produsa in Italia.

Aceste materiale se regasesc in tapiteria originala a autoturismelor (mai ales modele din grupul Volkswagen) fapt ce confirma calitatea garantata a acestora.

3. Precizie in fabricare.

Pentru fabricarea huselor auto Albert, ne bazam pe cea mai noua tehnologie de productie. Pentru fiecare model de autovehicul se face tiparul digital corespunzator pentru a garanta o precizie uimitoare. Taierea materialelor se face prin cea mai noua tehnologie Laser pentru a garanta un rezultat cu aspect de retapitare. Sistemul de montaj este similar cu cel al tapiteriei originale.
-> Vezi Montaj Universal

4.Aspectul final.

Aspectul final va fi unul de retapitare.

Chiar daca pretul este mai ridicat fata de cel al huselor universale, investind in husele dedicate veti economisi in timp mai multi bani, intrucat noi oferim 5 ani garantie, asadar nu veti fi nevoit sa achizitionati mereu alte huse.