Noul Volvo XC-90

Ultimul Volvo XC-90 este un model nou nout cu foarte multe elemente de diferentiere, o masina a carei detalii te fac sa ai parte de un condus placut, de senzatia unei masini de lux.

Modelul este unul masiv, dar foarte bine conturat, cu stopuri inguste si faruri cu o forma deosebita. Emblema firmei este pozitionata intr-un design mai diferit, sageata de pe grilaj oferindu-i un stil aparte.
XC-90 este disponibil in diferite variante de motorizari: un motor turbo diesel D5 cu 225 CP si 470 Nm, un motor D4 turbo diesel de 190 CP, doua variante pe benzina de 320 si 254 CP si un motor de varf Twin Engine de 400 CP.

Sistemul audio Bowers&Wilkins, mecanismele de absorbtie a energiei, sistemul City Safety de franare automata, Adaptive Cruise Control, Park Assist, sistemul Sensus, toate ofera masinii un plus de siguranta si control.

Interiorul noului Volvo Xc-90 este unul premium, din gama de lux, dotat cu piele fina si materiale deosebite. Toate butoanele de la nivelul bordului au fost inlocuite cu touchscreen, a fost introdus un nou sistem de recunoastere a comenzii vocale sau sistemul Apple CarPlay.

Pentru a mentine acelasi stil elegant si luxos, dar in acelasi timp pentru o protectie sporita a interiorului, Albert Premium ofera o gama larga de modele de huse auto realizate la comanda. Mai jos gasiti o serie de imagini cu huse instalate pe Volvo XC-90