Jeep Grand Cherokee

Noul Jeep Grand Cherokee este un USV ce concureaza in categoria Premium, avand un design impunator si atragator, dar ramanand un model cu preturi accesibile in segmentul din care face parte.
Chiar daca farurile din fata par foarte mici pentru o asa masina, puteti fi siguri ca acestea lumineaza foarte bine si sunt vizibile. Tot la nivelul partii frontale, au aparut modificari in cazul grilei, aceasta fiind acum conturata de liniile cromate deosebite.
Jeep Grand Cherokee este dotat cu sistem ABS, ESP, Hill Ascent Control, sistem audio, sistem de avertizare a unghiului mort sau de prevenire a coliziunii frontale, un ecran tactil de 8.4 inch sau suspensie Quandra Lift. Toate acestea fac ca noul Grand Cherokee sa fie un model cu plus de siguranta si confort.
Interiorul lui Grand Cherokee este unul ce presupune un confort maxim prin faptul ca ofera spatiu suficient pentru 5 persoane, materiale foarte placute la atingere si butoane amplasate astfel incat sa fie usor de folosit.
Si pentru ca o astfel de masina poate circula chiar si in cele mai grele conditii de drum, va propunem sa protejati interiorul acesteia, alegand un set de huse auto realizate dupa tipare digitale, astfel incat ofera un aspect deosebit masinii.