Mercedes E Class 2016

Noul Mercedes E Class este o masina realizata la cele mai inalte standarde, luxoasa si foarte expresiva prin liniile mai indraznete de la exterior. Este un model foarte cautat de cei care isi doresc sa detina o masina premium, de top.
La exterior, E Class vine cu multe elemente diferite, ca de altfel si pe partea de siguranta, confort sau tehnologie. Grila fata este diferita fata de modelul anterior, farurile sunt cu tehnologie full LED si se poate opta pentru jante de 20 inch pentru mai multa sportivitate.
Modelul este unul mai usor, dat fiind faptul ca multe elemente sunt din aluminiu, ceea ce nu permite ca masina sa se lase in fata sau in spate. Spatiul interior este mai generos, portbagajul ramanand aproximativ la fel ca si cel anterior.
Mercedes E Class este un model pentru soferii ce isi doresc altceva. Cand vorbim de interiorul sau, vorbim de inovatie, de un pas in fata a tehnologiei. Clasicele ace si ceasuri de bord sunt inlocuite cu doua tablete de 12 inch, exista sistem de climatizare, Mercedes Benz Connect, Apple Car Play, scaune cu masaj, sistem Traffic Sign Assist, foarte multe camere sau sistemul Active Brake Assist.
Confortul este foarte important cand vorbim de o asa masina, asadar noi va recomandam sa alegeti pentru o mai multa protectie huse auto realizate la comanda exact dupa acest model de masina. Acestea vin foarte fixe pe scaun, pastrand aspectul premium. Cele mai potrivite alegeri ar fi Colectiile Alcantara sau Exclusive, variantele noastre de top