Noul Renault Megane

Cu un design schimbat, modern si mai agresiv, noul Renault Megane reuseste sa se impuna in fata concurentei. Cea de-a patra generatie se remarca la prima vedere prin stilul impunator al designului exterior.
Ceea ce este unic la acest model, sunt farurile in forma literei C sau a cifrei 9 ce dau impresia unei masini joase, doar puternice. La partea din spate, Megane are parte de blocuri optice alungite, ce aproape ca se unesc cu sigla.
Renault Megane IV este disponibil in versiunile de echipare Life, Zen, GT sau Intense si se prezinta intr-o gama larga de motorizari, si anume trei variante pe benzina: Energy TCe 130, Energy TCe 205 si SCe 115 si trei diesel Energy dCi 90, Energy dCi 110 si Energy dCi 130.
Pentru a te putea bucura de condus, noul Megane iti pune la dispozitie diferite sisteme si tehnologii inteligente. De exemplu, ca sa iti fie mult mai usor sa te descurci cu aglomeratia urbana, ai parte de sistemul Easy Park Assiste ce te ajuta sa parchezi repede si usor. Pentru siguranta sporita, perfect este sistemul Visio care te ajuta sa ai grija la semnele de circulatie, te avertizeaza daca parasesti banda sau ofera control automat al farurilor.
Albert Premium, iti propune sa iti personalizezi interiorul masinii printr-un model unic de huse auto realizate dupa modelul tapiteriei originale pana la cele mai mici detalii.
Mai jos gasiti un model de acest gen chiar pentru Renault Megane.