Cochetul Opel Adam

Modelul Opel Adam, desi este unul mini, este unul foarte cochet, modern , ideal pentru oras si foarte atractiv pentru femei. In plus, pentru ca fiecare gust si pretentie sa fie satisfacute iti poti configura masina cum doresti, avand o multime de optiuni.
Opel Adam are o lungime de 3,69 metri, 1,72 metri latime si 1,48 metri inaltime, iar portbagajul are 170 litri. Rabatand bancheta, volumul poate creste chiar pana la 660 litri. Spatiul pentru ce care se afla in fata este destul de generos, dar pentru calatorii scurte se descurca si cei din spate.
Ca si nivele de echipare, potri alege din Adam Unlimited, Adam Jam, Adam Glam, sau Adam Slam, fiecare putand fi personalizat dupa propriile dorinte cu culori vii si detalii atractive.
Model gandit pentru generatia tanara, Adam dispune de sistemul Intellilink R 4.0 de infotainment ce permite conectarea telefonului prin Bluetooth sau cablu. In plus, mai are parte si de sistemul Park Assist, alerta pentru unghiul mort, lumini LED, optiuni pentru incalzirea scaunelor din fata sau sistem ESP de ultima generatie.
Noi, Albert Premium va propunem un plus de stil si personalitate pentru acest model, si anume echiparea masinii cu un set de huse auto la comanda ce au un design deosebit si ofera un confort sporit. Va invitam sa urmariti imaginile de mai jos, pentru a trage singuri concluzia.