Lexus RX 2015

Noul model Lexus RX ofera pe de o parte multa sportivitate si caracter impunator si pe de alta senzatia de lux si rafinament. Fata de modelul anterior, acesta are dimensiuni mai mari, tehnologii noi si materiale interioare mai bune.
Desi are multe linii ascutite, masina ramane aerodinamica si eficienta, deoarece i s-au facut foarte multe teste. Grila frontala este foarte mare, parca gata sa inghita concurenta. Blocurile optice sunt dotate cu lumini de zi si lumini LED. Portbagajul noului Lexus este suficient de spatios, aproximativ de 500 de litri si poate fi cu deschidere automata din buton sau de la cheie. Bancheta din spate poate fi rabatata direct din portbagaj, prin actionarea unui buton aflat in interiorul acestuia.
Cand vorbim de interiorul modelului Lexus RX, vorbim de spatiu, ergonomie sau confort. Pentru un plus de comoditate, cei din spate pot lasa bancheta mai pe spate.
Lexus RX este dotat cu mai multe camere pentru ca soferului sa ii fie mult mai usor sa se orienteze in parcare si in trafic. Este dotat cu incalzire automata in scaune, incarcare wireless, scaune din piele, slot de card microSD pentru harti si multe airbaguri.
Pentru o astfel de masina, va recomandam un set exclusivist de huse auto, capabil sa schimbe cu mult interiorul masinii. Este vorba de huse elegante, cu un aspect deosebit si o precizie uimitoare. Colectia Exclusiva, este compusa din materiale fine si elegante, astfel incat ofera o nota de lux.