Huse auto pentru Ford Mondeo, 2015

Ford Mondeo este un model nou, plin de tehnologie, care concureaza si va concura in continuare cu masini din acelasi segment si chiar cu masini din zona Premium.  Modelul prezinta noi tehnologii si modernizari, inclusiv motorul Ecoboost de 1,5 litri. Modelul este disponibil atat in versiunea Trend cat si Titanium si este dotat cu noi grupuri moto propulsoare cu consum redus.
Noul Mondeo are o grila hexagonala foarte alungita, o capota a motorului cu patru muchii ce inspira senzatia de masina sport. La acest Mondeo care vine echipat cu suspensia cu amortizoare controlate electronic cu taria care poate fi reglata, sunt disponibile 3 trepte: Confort, Normal si Sport.
Totodata noul Ford Mondeo vine chiar cu o inovatie pentru generatia sa: centura de la bancheta are airbag integrat. Modelul este dotat cu lumini Full LED Adaptiv si sensor de parcare cu asistenta la parcare, sistemul Cruise Control Adaptiv care pastreaza distanta fata de masina din fata, sisteme de monitorizare a unghiului mort si sistem de semnalizare a parasirii benzii de rulare, fiind o masina orientata spre confort.
Pentru o astfel de masina trebuie acordat un plus de atentie si importanta si interiorului. Pentru ca masina sa isi pastreze aceeasi nota de confort, Albert Premium confectioneaza huse auto Premium la comanda pentru noul Ford, capabile sa ofere un aspect Premium si un plus de confort celor care se afla in interiorul ei.