Huse auto pentru VW Passat B8, 2015

Volkswagen Passat B8 este un model nou, cu totul deosebit construit pe baza platformei MBQ, un model simplu gandit pentru business. Chiar daca sunt interesati de el mai mult oamenii de afaceri, si familistii se pot bucura pe deplin de aceasta masina. Noul Passat este la fel de lung ca vechea generatie, el scazand cu doar 2 mm in lungime. A crescut in schimb in latime, in special pentru a creste spatiul pentru pasageri.
Spatiul interior este mult mai generos decat in vechea generatie, iar finisajele sunt mai bune ca niciodata; de aceea modelul poate fi cu siguranta clasificat ca si Premium. Este vorba de o masina complet noua, care desi pare clasica, este foarte bine ancorata pe stilul modern.
Display-ul digital are 12 inch diagonal si surprinde prin noul stil de abordare. Indiferent ca vrei sa setezi navigatia sau sa urmaresti indicatoarele de consum, noul model B8 este mult mai usor deoarece display-ul se afla in spatele volanului si nu situat central la fel ca la modelele anterioare.
Multitudinea dotarilor, materialele Alcantara, sistemele multimedia de ultima generatie, reglajul electric al scaunelor, incalzirea in scaune si in volan, pot concur serios cu Audi A4, oferind senzatia de produs Premium.
Deoarece vorbim de un model gandit pentru oameni de afaceri, care utilizeaza masina mult mai des, este foarte important ca interiorul acestuia sa fie protejat corespunzator. Astfel, Albert Premium confectioneaza pentru Passat B8, huse auto Premium la comanda chiar si din material Alcantara, capabile sa mentina interiorul la o calitate superioara.