Renault Kadjar

Noul Renault Kadjar este un SUV compact, dinamic, cu un design sportiv si un interior foarte spatios. Modelul este disponibil in trei variante de echipare : Life, Zen si Intens.
Modelul este disponibil in trei tipuri de motorizari; mai exact un motor pe benzina de 1.2 litri cu 130 CP si doua pe motorina de 1.5 dCi de 110 CP si 1.6 dCi de 130 CP.
Kadjar este un model frumos in ceea ce priveste designul exterior ce se aseamana foarte mult cu modelul Nissan Qashqai. Liniile bine conturate din partea frontala unesc farurile cu sigla de dimensiuni mari, dar bine conturata. Lateralul masinii este foarte elegant, cu o garda la sol destul de ridicata, de aproximativ 190 mm.
Noul Kadjar se bucura de o tehnologie avansata in ceea ce priveste confortul si siguranta. Acesta este dotat cu faruri LED, sistem pentru parcare , sistem Stop&Start foarte eficient pentru economisire, camera video pentru mersul cu spatele, sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inch, o cheie de acces diferita, cu aspect de cartela sau sistem de atentionare in ceea ce priveste unghiul mort.
Modelul masoara 4,45 metri in lungime, 1,84 metri in latime si 1,60 metri in inaltime, ceea ce face ca interiorul acestuia sa fie foarte spatios.
Mai jos, va prezentam o serie de fotografii cu huse auto realizate la comanda pentru Renault Kadjar.