Noul VW Tiguan

Noul VW Tiguan este un SUV compact, dezvoltat pe platforma MBQ, fiind disponibil in trei versiuni: Tiguan, Tiguan R-Line si Tiguan GTE. Cea mai noua generatie Tiguan, are o lungime de 4486 mm, cu 60 mm mai mult fata de vechiul model, o latime de 1839 mm ceea ce inseamna cu 30 mm mai mult dar si mai scund cu 30 mm. Aceste dimensiuni fac ca spatiul pentru pasageri sa fie mai generos si portbagajul sa aiba un volum maxim mai mare.
Ca si motorizari cei care doresc sa isi achizitioneze un VW Tiguuan, au la dispozitie 5 variante de motoare pe benzina: un motor de 1.4 TSI de 125 sau 150 CP si unul de 2.0 TSI de 180, 220 sau 300 CP. In cazul motoarelor diesel, se poate alege dintre cele patru modele: de 1.6 TDi de 115 CP sau 2.0 TDi de 150, 184 sau 240 CP.
Noul Tiguan este echipat cu sapte airbaguri, ISOFIX, sistem electronic de control al stabilitatii, Adaptive Cruise Control, sistem Multicollision Brake, Front Assist, City Emergency Assist sau sistemul cu camere de vedere panoramica ce ofera o foarte buna siguranta.
Interiorul modelului Tiguan este spatios, fiind dotat cu diverse echipari ce asigura tot confortul pasagerilor si al soferului. Designul modelului este imbunatatit, elegant si ergonomic.
Mai jos gasiti cateva imagini cu huse auto realizate la comanda pentru acest model de masina.