Citroen C Elysee

Modelul Citroen C-Elysee este unul simplu, robust, dar elegant, gandit mai degraba pentru familisti datorita spatiului interior generos si a ampatamentuluide 2,65 m. Sigla unita de grila frontala, farurile alungite, liniile evidentiate la nivelul capotei sau insertiile de crom ofera un design echilibrat si placut.
Acesta este disponibil in trei variante de echipare: Seduction, Attraction si Exclusive, iar ca si motorizari se poate opta pentru varianta diesel de 1.2 Hdi de 92 CP sau unul din cele trei variante pe benzina de 1.2i de 72 CP sau 1.6i cu 115 CP, ambele cu o cutie manuala si de 1.6i cu 115 CP cu o cutie automata.
Citroen C-Elysee este o masina gandita pentru bugete limitate, dar cu toate acestea se bucura de mai multe dotari, precum: geamuri electrice fata, oglinzi reglabile electric, regulator de viteza, tetiere reglabile pe inaltime, airbaguri, senzori de lumina, senzori de parcare, inchidere centralizata cu telecomanda sau sistem ESP.
Interiorul modelului C-Elysee este unul clasic insa sunt folosite materiale mai bune fata de modelele anterioare. In ceea ce priveste tapiteria scaunelor, sunt folosite materiale textile in aceeasi nota clasica.
Pentru acest model, noi va recomandam sa optati pentru un set de huse personalizate din Colectiile Classic sau RS Design pentru a proteja tapiteria originala a scaunelor, dar si pentru a-i oferi masinii un aspect interior imbunatatit.