Noul Fiat Ducato

Noul Ford Ducato este un model cu aspect modern atat la interior cat si la exterior, fiind dotat cu tehnologie avansata ce ii ofera functionalitate si fiabilitate ridicate.
In ceea ce priveste designul exterior, totul este bazat pe simplitate si o oarecare eleganta. Spatele modelului este simplu, marcat doar de prezenta celor doua faruri prelungite, insa partea frontala este cea mai deosebita. Farurile au fost redesenate , fiind mai spectaculoase datorita faptului ca se pot comanda cu finisari interioare argintii sau negre si cu lumini pe timp de zi cu LED. Grila frontala a crescut in dimensiuni fiind si ea disponibila in varianta cu finisaje argintii sau negre. Ducato are pe partea laterala un prag ce se deschide automat, astfel ca este mult mai practic.
Noul Ducato vine disponibil in patru variante de motorizari diesel de 2.0 l Multijet de 115 CP, 2.3 l MultiJet cu 130 sau 150 CP si 3.0 l MultiJet cu 180 CP, disponibil si in versiunea cu cutie automata.
Inteiorul noului Ducato este complet nou, cu elemente deosebite precum scaunele redesenate si mai confortabile si materialele de calitate folosite, bord schimbat, prezenta sistemului U Connect cu navigatie si touchscreen, suportul multifunctional care iti permite sa pui hartiile cu ce ai de facut sa iti fie mai usor sau chiar tableta sau telefonul mobil.
Si pentru ca atunci cand vorbim de o masina, trebuie sa vorbim si de confortul interior, noi va propunem sa va personalizati interiorul noului Ducato cu un set de huse realizate pe comanda, ce vor aduce un confort sporit si o imagine noua.