Mazda CX-5 facelift 2016

Dupa 3 ani de la lansarea modelului, Mazda vine cu un facelift nou nout, redesenat discret la exterior, insa cu multe imbunatatiri aduse tehnologiei sau interiorului.
Noul SUV Mazda este disponibil in patru variante de echipare : Challenge, Emotion, Revolution sau Attraction, fiecare fiind dotata cu sisteme performante si tehnologie moderna.
Exteriorul noului model este unul puternic, sportiv, asimilat cu aspectul unei feline, reusind sa imbine foarte bine eleganta cu dinamismul si robustetea.
Ca si variante de motorizari, CX-5 propune 3 versiuni: doua motoare pe benzina, unul de 2.0 litri de 160 sau 165 CP si unul de 2.5 litri cu 192 CP si un motor diesel de 2.2 litri de 150 sau 175 CP. Cel mai nou este cel de 2.5 litri ce include si transmisie automata.
Noul Mazda CX-5 se bucura de o caroserie mai usoara, denumita SKYACTIV ce ajuta la economia combustibilului, stabilitate sporita, suspensii imbunatatite, faruri LED, sistemul DAA de avertizare a atentiei soferului, sistemul Rear Vehicle Monitoring, sistem pentru evitarea schimbarilor de banda nesemnalizate, asistent de franare pentru oras sau sistemul Cruisse Control cu radar.
Interiorul noului CX-5 este optimizat si mai bine lucrat. Spatiul s-a marit, confortul este mai sporit, iar bordul este complet redesenat. Modelul se bucura de sistemul MZD Connect ce cuprinde un ecran tactil de 7″, o pozitionare mai buna a butoanelor si materiale superioare.
Pentru acest model, ALbert Premium va propune alegerea unui set de huse auto din colectia Individual, o colectie ce va adauga un plus de eleganta si lux pentru interiorul masinii.