Noul Opel Astra K

Noul Opel Astra K este un model ce vine cu multe modificari asa cum era de asteptat. Este o masina mai usoara decat generatia anterioara si chiar daca a scazut putin in dimensiuni a ramas totusi foarte spatioasa. Modelul are o lungime de 4370 mm si o inaltime de 1460 mm in varianta hatchback.
Astra K nu aduce foarte multe schimbari la exterior, insa trebuie mentionate totusi cateva detalii. Au fost introduse faruri cu lumini LED IntelliLux Matrix, stopuri redesenate si linii noi pe partile laterale.
Acest model se bucura de o tehnologie foarte moderna ce cuprinde serviciul OpenStar de asistenta, sistem IntelliLink cu Android sau Apple CarPlay, scaune AGR, asistenta la depasirea benzii, pilot automat cu semnalizare in caz de impact, sistemul cu franare automata sau asistenta la parcare.
Gama de motorizari a noului Astra K este compusa din motoarele pe benzina de 1.4 Turbo de 125 CP sau 150 CP si 1.0 litri de 105 CP sau diesel de 1.6 litri de 95 CP, 110 sau 136 CP.
Interiorul noului model de Opel este acum mai simplu, rafinat si elegant. Aglomeratia de butoane de la nivelul bordului s-a mai redus datorita noului display tactil, materialele folosite sunt de o mai buna calitate, iar scaunele sunt ergonomice cu incalzire si chiar masaj in cazul soferului.
Mai jos va prezentam o serie de imagini cu huse auto dedicate pentru noul Opel Astra K, huse ce pot schimba cu totul designul interior.