Noul Land Rover Discovery Sport 2017

Land Rover Discovery Sport este gandit pentru timpul liber petrecut, pentru sport, familie si de ce nu si pentru munca.
Este foarte spatios, un model de mare succes cu perspective mai ample si ambitioase.
Siguranta este unul dintre punctele forte ale Land Roverului Discovery Sport: frana automata de urgenta, recunoaste semnele stradale, control pentru unghiurile moarte, semnalare pentru trafic in timpul manevrelor inverse, etc.
 Discovery Sport este cu 5 locuri, dar volumul este foarte spatios intru-cat a convins ca un numar de scaune suplimentare nu ar arata deloc rau, asa ca la cerere apare si versiunea 5+2.  Locurile din spate sunt foarte spatioase , ofera libertate pentru picioare si inaltime suficienta.
Se respira un aer de Range Rover chiar daca este un Land Rover si tot ce se atinge si se vede este practic si robust.
Nu trebuie uitat ca Discovery Sport garanteaza confort pe asfalt dar are si o maiestrie a terenului cand ajunge pe strazile pavate.
Husele Albert Premium sunt alegerea perfecta pentru protectia interiorului unei astfel de masini. Husele noastre va ofera 5 ani garantie, cu un aspect de retapitare astfel incat nu se va vedea ca sunt huse. Sunt facute din materiale originale de tapiterie. Husele sunt confectionate din materiale rezistente, usor de mentinut si curatat si va ofera o gama vasta de culori.
Va prezentam mai jos o serie de imagini cu huse realizate pe comanda pentru noul Discovery Sport.