Noul Suzuki Baleno 2017

De data aceasta, Suzuki si-a dus la bun sfarsit  ideea de-a face o masina compacta la cel mai inalt nivel.  S-a axat cel mai mult pe dezvoltarea modelului de hatchback ideal, fara sa faca vreun compromis, avand un aspect elegant,sofisticat, matur .
Suzuki Baleno are toate atributele pe care clientii le asteapta de la un model cu aceste dimensiuni, design, caracter practic, confort, performante superioare.
Modelul Baleno ofera un interior confortabil , inclusiv pe distante lungi, adultii beneficiind de un spatiu suficient atat in fata cat si in spate dar si de un spatiu generos pentru bagaje.
Din exterior,masina Suzuki Baleno ofera imaginea unui profil jos,lat, sportiv si totusi elegant,avand bara de protectie,luminile de pozitie distinctive  cu Led si geamurile curbate. Din lateral,linii pline de caracter pornesc din fata si se unduiesc  spre partea din spate creand impresie de plutire.
Nuanta  Premium Silver Metalic, pune in evidenta liniile masinii si nuanta de Ray Blue Pearl Metalic o nuanta cameleonica ce trece de la o tenta de rosu la verde,in functie de lumina exterioara.
Interiorul masinii ne incanta cu un design elegant, inovatiile incorporate in interior face din acest model o masina confortabila si prietenoasa :
-pe ecaranul color LCD de mari dimensiuni, integrat in plansa de bord, sunt afisate informatii legate de performantele masinii precum si date generale despre starea acestora.
-sistemul de cruise control adaptiv utilizeaza senzori ce monotorizeaza distanta fata de vehiculul din fata . Acest sistem dispune de un limitator de viteza, ce previne depasirea unei anumite viteze.
Daca nu sunteti multumit de tapiteria scaunelor, doriti un alt model, alte culori noi va putem ajuta! Firma de  huse auto, Albert Premium,realizeaza huse la comanda,dupa preferintele fiecaruia. Aceste huse ofera un aspect de retapitare si vin fixe pe scaunul original. Montarea se face de catre client, cu multa rabdare dar pentru orice problema pe care acesta o intampina oferim filmulete cu huse  montate pe fiecare model de masina in parte.