Honda HR-V

Noul model Honda HR-V este unul ce reuseste sa imbine tare frumos varianta  coupe cu caracteristicile unui SUV.Modelul se incadreaza perfect in designul modern actual prin prezenta liniilor fluide si detaliilor ce il pun in evidenta.
Acest design exterior , te duce cu gandul la un aspect tineresc, sportiv si foarte indraznet , care cu siguranta atrage multe priviri in trafic.
La exterior, grila frontala se continua cu farurile alungite oferind un aspect impunator.
La interior, HR-V se mandreste cu un spatiu foarte generos si cu o comoditate deosebita a scaunelor. Atât șoferul cât și pasagerii se pot bucura de un confort sporit mai ales când vine vorba despre călătoriile lungi. Honda CR-V are o lungime de 4605 mm, o lățime de 1820 mm și o înălțime de 1685 mm. Totodată, portbagajul are o capacitate de 589 de litri, fiind unul dintre cele mai mari din clasa sa.
Honda HR-V nu dispune de tractiune integrala, dar se bucura de multa tehnologie avansata.
Sistemul Honda Connect, sistemul  Brack Hold, siguranta asigurata prin sistemul ABS, ESP, parbrizul ce imbunatateste vizibilitatea, frana de mana electrica.
Motorul face senzatie cu nici 3 000 de kilometrii parcursi,modelul acesta a reusit sa  obtina un consum  de 5,9 litrii/100 kilometrii intr-un trafic moderat. Ce ti-ai putea dori mai mult decat o masina care nu consuma si care are toate dotarile pe care ti le-ai putea dori ? Honda HR-V este modelul perfect !
Datorita plafonului panoramic al masinii Honda HR-V, fie toamna, primavara, vara sau iarna poti admira frumusetea privelistii pe care ai ocazia sa o savurezi din plin.
Pentru acest model de masina, huse auto Premium va pune la dispozitie huse realizate pe comanda , pe acest tip de scaune. Este vorba de huse au un aspect final de retapitare, astfel incat nu se sesizeaza prezenta unor huse pe scaune. Sunt realizate conform tiparului original, respectand chiar si design-ul cusaturilor. Gama de materiale folosite este foarte varianta, reusind sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi.
Mai jos puteti vizualiza mai multe imagini cu huse instalate pe Honda HR-v .