Noul BMW Seria 5 2017

A saptea generatie a Sedanului Seria 5 se prezinta cu o serie de modificari prin care se remarca.  Multe din aceste modificari sunt elemente pe care le regasim la fratele mai mare BMW Seria 7.
BMW Seria 5 este cel mai aerodinamic model din segment, avand un design deosebit. Este conceput intr-o combinatie de eleganta, dinamica si sportivitate. Farurile au fost redesenate in totalitate, astfel incat modelul pare mai lat. Partea frontala este una foarte expresiva datorita grilei si a farurilor , iar lateralul este unul impunator datorita liniilor sportive.
Izolarea fonica a masinii are grija ca zgomotul din afara sa nu patrunda in interiorul masinii, astfel incat atmosfera este una relaxanta.
Materialele folosite la interior sunt de o calitate foarte buna, astfel incat ofera senzatii placute. Cadranul de bord este optional insa isi merita banii mai ales ca isi poate schimba afisajul in dependenta cu modul de rulare ales. Interiorul asigura un nivel inalt de confort datorita scaunelor cu o multitudine de optiuni si a spatiului marit.
Noul Seria 5 se bucura de o multitudine de dotari si tehnologii care fac condusul mai usor. Printre acestea se numara si luminile LED, scaunele cu masaj, sistemul multimedia iDrive, sistemul Head-Up Display, asistenta la schimbarea benzii de rulare, functia Intelligent Speed Assist ce forteaza pilotul automat sa respecte limitele de viteza, protectia pentru coliziunile laterale sau senzorii de parcare.
Pentru ca parcarile sa fie mai usoare, posesorii de BMW Seria 5 pot folosi cheia automata ce preia aceasta functie. Totodata, soferul poate vizualiza imprejurimile masinii cu ajutorul functiei Remote 3D View pe telefonul mobil.
Pentru a proteja interiorul unui astfel de model, Albert Premium va recomanda sa alegeti un set de huse auto realizate la comanda exact pe tiparul scaunelor. Astfel veti avea parte de un interior deosebit, personalizat dupa preferintele dvs. Se pot alege combinatii dintr-o multitudine de materiale de la classic la exclusivist.