Noul Suzuki Celerio

Noul model Suzuki Celerio apartine clasei A+ avand cel mai spatios si mai util interior. Modelul are un exterior dinamic si se remarca prin spatiul si calitatea oferita.
Suzuki Celerio se bucura de o lungime de 3,6 metri si un portbagaj de 254 litri, dimensiuni perfecte pentru calatorii cu familia. Cei aflati la bordul noului Celerio se bucura si de un confort sporit datorita materialelor folosite si a optiunilor moderne folosite.
Designul exterior reuseste sa se impuna datorita liniilor de pe lungimea caroseriei si prin grila frontala alungita si unita cu farurile.
Celerio dispune de motor K10B, cu trei cilindri si capacitate de 1 litru, avand o putere de 68CP si un cuplu maxim de 90Nm si de o cutie manuala cu 5 trepte ce asigura performanta.
Exista optional si noua tehnologie Auto Gear Shift ce tranforma aceasta cutie manuala in una automata.
Siguranta celor aflati in Suzuki Celerio este asigurata prin diferite sisteme moderne de care aceasta dispune. De exemplu este dotat cu sistem Total Effective Control Tech, sistem ESP, Hill-Hold Control sau airbag-uri.
Suzuki Celerio este per total o masina cocheta, de familie, perfecta pentru oras dar si pentru calatorii mai lungi.
Albert Premium va propune pentru acest model, personalizarea interiorului cu un set de huse auto la comanda. De ce sa punem huse peste tapiteria originala? Este foarte simplu. Acestea vor proteja interiorul masinii si vor oferi acesteia un aspect ingrijit. In plus, husele Albert Premium sunt realizate exact pe tiparul original al scaunelor, astfel ca au un aspect final de tapiterie; nu se va observa ca exista huse in masina. Interiorul poate fi chiar infrumusetat prin alegerea unei colectii deosebite.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale si culori, astfel incat sa va puteti alege combinatia dorita.
In imaginile de  mai jos va prezentam un set de huse instalate pe noul Suzuki Celerio. Acestea sunt din Colectia Classic, integral din material textil.