Noul Skoda Karoq

Skoda Karok vine cu noutati : spatiu, confort si solutii inteligente.
Estetic, Skoda Karoq preia mare parte dintre elementele pe care le știm de la Kodiaq. Luminile de zi cu LED au acum o formă liniară spre deosebire de cele pe care le știm de la fratele mai mare Kodiaq. Grila are dimensiuni generoase, iar plasticul din zona inferioară este gândit pentru a sublinia acest aspect. În zona posterioară, stopurile sunt ceva mai ascuțite, însă ne reamintesc la rândul lor de cele de pe Kodiaq.
Karoq măsoară 4.382 de mm în lungime, 1.841 de mm în lățime, 1.605 mm în înălțime și are un ampatament de 2.638 de mm rezultand faptul ca promite spatiu suficient pentru toti pasagerii, dar si pentru bagajele acestora, intrucat portbagajul poate inghiti 521 de litri. Daca veti rabata bancheta spate, volumul oferit de catre minunatul Karoq creste pana la 1,630 de litri.
Mulțumită sistemului VarioFlex, fiecare scaun din spate poate fi ajustat individual și chiar scos.
In interior, masina mizeaza pe un instrumentar de bord complet digital. Sistemul infotainment ofera un ecran tactil, iar solutia oferita de Skoda este compatibila cu Apple Carplay, Android Auto si are functie Mirror Link.
În suita de sisteme oferită de cehi pe noul Karoq se află un hotspot Wi-Fi, o zonă pentru încărcarea telefonului mobil prin inducție și un buton pentru situații de urgență.
Bineinteles, nu lipsesc sistemele de asistare si siguranta, Park Assist, Lane Assist, Traffic Jam Assist, Blind Spot Detect și Front Assist.
Ceea ce tine de motor, cuprinde doua unitati pe benzina si trei diesel cu puteri care variaza de la 115 CP la 190 CP. Toate propulsoarele vin cu sistem Start-Stop si cu tehnologie pentru recuperarea energiei la franare.
Avand in vedere ca vorbim de un model deosebit, cu un design aparte, noi va propunem sa personalizati interiorul unei astfel de masini cu un set de huse auto realizate pe comanda. Ceea ce facem noi, ofera masinii un aspect deosebit, improspatat. Husele sunt realizate din materiale de tapiterie originale, de la textil si pana la eleganta piele Alcantara.