Noul Nissan Micra 2017

Un start proaspat pentru Micra. Un pas urias de la modelul monoton vechi la cel nou. Noul Nissan Micra are mult fler in proiectare si design, o serie bogata de tehnologii si totodata aduce putina distractie in condus. Asta inseamna ca e mai scumpa decat inainte, insa concureaza cu rivali precum Polo sau altii cu care inainte nu ar fi putut concura.
Modelul se bucura se o multime de culori si autocolante, optiuni obisnuite in zilele noastre, dar exista si optiuni mai sobre.
Sunt putine variante de motorizare – doua pe benzina si unul diesel, insa acestea reusesc sa se impuna foarte bine. Masina are si de transmisie manuala cu 5 trepte.
Scaunele si pozitia la condus sunt foarte ok, materialele folosite sunt placute, iar bancheta din spate este destul de comoda pentru clasa din care face parte. Totusi, poate ca in spate ar sta comod doar doua persoane si nu trei deoarece spatiul nu prea permite.
Masina este una tare cocheta, dar cu tehnologii noi, exclusiviste. Are un coeficient aerodinamic de 0,29, asta si datorita formelor si accesoriilor de la exterior ce imbunatatesc acest lucru.
Noul Micra este dotat cu sistem Intelligent All View Monitor ceea ce presupune existenta mai multor camere de jur imprejurul masinii, siguranta activa, lumini de zi cu LED, reglaj al volanului, sistem Cruise Control, sistem ESP, Driver Assistance, sistem de recunoastere a semnelor de circulatie, asistenta la parcare, etc.
Atunci cand vorbim de interiorul masinii, vorbim de calitate, design deosebit  si ergonomie crescuta.
Noi iti propunem sa iti personalizezi aceasta masina in functie de caracterul tau unic. A

sadar alege sa ii pui un set de huse auto cu un aspect remarcabil de retapitare. Ai posibilitatea sa alegi din peste 10000 de combinatiii de materiale si culori, astfel incat sa se potriveasca cat mai bine cu ceea ce iti doresti. Husele se realizeaza dupa tipare digitale, exact pe modelul original al scaunelor, astfel incat vor veni fixe.
Intra pe configuratorul nostru si alege husa perfecta: https://www.husa-auto.ro/configurator/