Toyota Proace 2017

Detii noul model Toyota Proace ? Daca raspunsul este da, ai facut o alegere foarte buna! De ce? Iti spun chiar acum. Acest nou model este pregatit sa faca fata oricarei situatii, fiind disponibil in 3 variante de caroserie si dispune de 2 motorizari diesel noi.
Tehnicienii sunt foarte bine instruiti conform celor mai bune standarde, si folosesc piese originale si ofera servicii la un nivel superior.
Proace va ofera posibilitatea a doua versiuni de echipare cu optiunea  de a alege trei versiuni de caroserie si doua ampatamente. Modelul are o lungime de 4,6 metri și un ampatament de 2,9 metri. Cabina oferă locuri pentru trei persoane, iar zona cargo are o lungime de 2,1 metri și o lățime de 1,6 metri, rezultând un volum de 4,6 metri cubi.
Desigur ca aveti posibilitatea de a comanda versiunea Combi cu pana la 9 locuri. Propulsorul de bază este un 1.6 diesel cuplat la o cutie manuală cu 5 trepte. Acesta poate fi comandat și cu o cutie robotizată cu 6 trepte.
Spațiul de marfă este accesat prin ușile laterale cu balamale laterale din spate și ușile laterale glisante de pe ambele flancuri, care sunt suficient de mari pentru a lua un europenet standard în toate versiunile Compact. Toyota Proace a primit o nota de 5 stele cand a fost testata de Euro NCAP, un aspect important este faptul ca, airbga-urile sunt prezente atat in partile laterale cat si frontale. Exista chiar si un sistem de monotorizare a presiunii in anvelope. Daca doresti o masina care sa iti ofere siguranta atat tie cat si familiei tale, Toyota Proace este masina perfecta din toate punctele de vedere.
Daca nu sunteti multumiti de tapiteria scaunelor, doriti alt model, alta combinatie de culori, noi va putem ajuta ! Firma de huse auto, Albert Premium, realizeaza huse la comanda, dupa preferintele fiecaruia. Aceste huse ofera  un aspect de  retapitare si vin fixe pe scaunul original. Montarea se face de catre client, cu multa rabdare dar pentru orice problema pe care acesta o intampina oferim filmulete cu huse montate pe fiecare model de masina in parte.