Noul Seat Ibiza

Noul Seat Ibiza
Siguranta este pe primul loc! Să avem grijă de tine şi cei dragi ţie este obiectivul nostru suprem. De la sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC), până la Frontassist cu Protecţie pietonilor şi detectorul de oboseală, toate sunt dotări de siguranţă de ultimă generaţie integrate în noul SEAT Ibiza. Aşa că aşează-te confortabil şi bucură-te de călătorie în noua ta maşină de oraş.
Esti fan aventuri ? Traieste noi aventuri  cu noul Seat Ibizia. Iti ofera absolut tot ce ai nevoie pentru viata in oras. O forma eficienta si aerodinamica, care iti permite sa ajungi mai departe, mai repede si cu un consum redus. Siguranta si stabilitatea imbunatatite iti confera un sentiment de incredere. E o lume întreagă ce așteaptă să fie explorată cu noul SEAT Ibiza. Dar și în interior vei descoperi multe surprize. Cum ar fi: noul bord, culorile personalizabile, iluminarea ambientală reglabilă și mai mult spațiu de care să te bucuri.
Noi iti propunem sa iti personalizezi aceasta masina in functie de caracterul tau unic. Asadar alege sa ii pui un set de huse auto cu un aspect remarcabil de retapitare. Ai posibilitatea sa alegi din peste 10000 de combinatiii de materiale si culori, astfel incat sa se potriveasca cat mai bine cu ceea ce iti doresti. Husele se realizeaza dupa tipare digitale, exact pe modelul original al scaunelor, astfel incat vor veni fixe.
Intra pe configuratorul nostru si alege husa perfecta: https://www.husa-auto.ro/configurator.