Noul Suzuki Swift 2017

Noul model Suzuki Swift a fost lansat oficial in Romania in primavara anului 2017 infatisand modificari considerabile.
Principala caracteristica a noului model o reprezinta greutatea. Swift este acum mai usor cu 120 kg, cea mai usoara versiune de motorizare cantarind 840 kg. Modelul este mai scurt cu 10 mm in lungime avand 3840 mm, mai scund cu 15 mm infatisand o inaltime de 1495 mm, iar ampatamentul este cu 20 mm mai lung.
Volumul portbagajului a crescut pana la aproximativ 254 litri. Per total, modelul este mai spatios din toate punctele de vedere.
Noul model de Suzuki are un design sportiv si modern, reusind sa se integreze foarte bine in contextul european. Exteriorul are parte de linii foarte bine conturate, caroserie mai joasa si mai lata ce da impresia de putere, grila frontala cu un caracter agresiv, faruri si stopuri cu lumini LED, jante de aliaj si o gama variata de culori pentru caroserie.
Noul Swift se bucura de doua variante de motorizari pe benzina ce pot fi ajutate de sistemul pentru recuperare a energiei de franare, Mild Hybrid SHVS. Este vorba de un motor de 1.0 Boosterjet turbo si unul de 1.2 Dualjet cu patru cilindri.
Modelul este bazat pe una din cele mai noi generatii de platforme: Heartect ceea ce presupune materiale mai usoare si mai rigide.
Trebuie mentionat si faptul ca noua generatie tine pasul cu tehnologia si sistemele noi de siguranta. Aceasta este dotata cu sistem de asistenta la franare cu sublu senzor Dual Sensor Brake Support, Rader Brake, Cruise Control sau program pentru controlul electronic al stabilitatii.
In ceea ce priveste interiorul masinii, exista o plansa de dimensiuni mari ce creeaza senzatia de rapiditate, iar albul si cromul din detalii completeaza imaginea de putere si contrast.
Pentru noul Suzuki Swift, Albert Premium va propune sa ii personalizati interiorul exact asa cum va doriti, alegand un set de huse auto realizate pe comanda. Aspectul final va fi unul de retapitare, husele respectand exact design-ul original al scaunelor.
Va punem la dispozitie o gama larga de materiale si culori, astfel incat totul sa iasa asa cum va doriti.
Pentru a va alege modelul dorit, accesati configuratorul nostru: https://www.husa-auto.ro/configurator/