Noul Mercedes X

Noul Mercedes X este primul pick-up oferit de producatorul german, o adevarata premiera pentru iubitorii Mercedes.

Modelul este realizat pe platforma de Nissan Navara dar cu finisaje deosebite asa cum suntem obisnuiti la modelele Mercedes.

X Class debuteaza cu un motor de 2,3 litri cu patru cilindri disponibil in doua variante: turbo de 163 CP si bi-turbo de 190 CP. La acestea se adauga varianta de motorizare V6 diesel de 3 litri de 258 CP si 550 Nm.

Ca variante de echipare, propunerile sunt: Pure, Progressive si Power. Gama Pure este ideala pentru medii de lucru dure dar si pentru intalnirile de afaceri. Progressive este gandita pentru cei care cauta un model robust, cu mai multe functii de confort. Power este modelul de top destinat celor ce cauta performanta, confort in mediul urban dar si pentru activitati sportive sau timpul liber.

Mercedes X Class are 3 centimetri in plus in ceea ce priveste lungimea si latimea fata de Renault Alskan si Nissan Navara, dar asta nu influenteaza cu nimic spatiul interior, ampatamentul fiind tot de 3,15 metri la fel ca cele doua. Astfel, Clasa X are o lungime de 5340 mm, o latime de 1920 mm si o inaltime de 1819 mm, suficient de spatios si confortabil. Bena din spate are o lungime de 1587 mm, latime de 1560 mm si o inaltime de 474 mm si are o capacitate de incarcare de pana la 1.1 tone.

Printre dotarile de care dispune noul X Class se numara si: transmisia permanenta 4Matic, functia Eco start/stop, sistem dynamic select, camera 360 de grade pentru parcare, sistem multimedia cu display de 8.4 inch, sistem pentru franare de urgenta sau asistenta pentru stabilitatea remorcii.

In ceea ce priveste interiorul, vorbim de finisaje si materiale premium, asa cum ne-a obisnuit Mercedes pana acum. Scaunele cu suport lombar, conectivitatea Bluetooth, volanul multifunctional si bancheta spatioasa, pielea de culoarea maro sau neagra si elementele ornamentale contribuie la asigurarea unui confort sporit.

Daca doriti sa protejati interiorul masinii dar in acelasi timp sa va bucurati de luxul acestuia, propunerea noastra este sa optati pentru un set de huse Premium. Acestea se realizeaza exact pe masura si forma scaunului, astfel incat aspectul final este unul de retapitare. In plus de asta, va puteti personaliza modelul de husa exact asa cum va doriti, alegand design precum cel al interioarelor de Bentley, Lamborghini sau chiar originalul de la Mercedes X Class.

Intra acum pe configuratorul online si alege varianta potrivita interiorului masinii tale:

https://husa-auto.ro/configurator/