Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi a lansat de curand noul Mitsubishi Eclipse, un rival pentru SUV-ul Nissan Qashqai. Modelul vine cu un concept nou : ” Eclipse Cross” fata de indragitul model ” Eclipse Sport”. Acest nume sugereaza in special functionalitatea si tehnologia avansata a modelului. Denumirea de Eclipse este accentuata de culoarea rosu metalizat, un rosu mai aparte realizat special pentru acest model de masina, culoare ce scoate in evidenta caracterul rafinat.

Modelul se alatura SUV-urilor existente in gama Mitsubishi, si anume: ASX si Oulander, avand un design inspirat de XR-PHEV II sau eX Concept.

Variantele de motorizare pentru Eclipse Cross sunt: de 1.5 litri turbo benzina ce functioneaza impreuna cu o cutie de viteze automata cu 8 rapoarte si un diesel de 2.2 litri cu injectie directa.

Printre tehnologiile folosite, se numara: sistemul Touch Pad Contoller, Sistemul Smartphone Link Display Audio cu un ecran tactil de 7 inch, Head Up Display, Blind Spot Warning, Adaptive Cruise Control, Rear Cross Traffic Allert, Multi Around Monitor, Forward Collision Mitigation sau Lane Departure Warning.

Datorita caroseriei rigide si a sasiului echilibrat, noul Mitsubishi Eclipse Cross va avea o stabilitate de invidiat si un caracter usor agresiv si dinamic.

Daca vrei sa iti personalizezi interiorul noului Eclipse asa cum iti doresti, recomandarea noastra este sa alegi un set de huse auto realizate la comanda exact pentru modelul tau de scaune. Rezultatul final va fi unul uimitor de retapitare, astfel incat se va pastra aspectul Premium si elegant. Iti poti alege dintr-o gama larga de materiale si culori, astfel incat sa se potriveasca nevoilor tale.

Intra pe configuratorul online si configureaza un model deosebit de huse:

https://husa-auto.ro/configurator/

[Best_Wordpress_Gallery id=”3822″ gal_title=”Mitsubishi Eclipse Cross ro”]