Noul Peugeot 308

Noul Peugeot 308 incorporeaza caracteristici de ultima generatie, design modern si atractivitate, ceea ce probabil il va face sa fie in continuare cel mai vandut model din gama sa.

Modelul infatiseaza un stil remarcabil, impunator prin intermediul grilei frontale alungite ce incadreaza emblema marcii, o capota conturata foarte bine, eleganta si jantele de 16″. Pentru a-l distinge mai usor pe sosele, putem fi atenti la noile blocuri optice cu halogen, dotare ce tine pasul cu noile tendinte.

Nivelele de echipare disponibile pentur noul 308 sunt: Access, Active, Allure, GT Line, GT si GTI. Variantele de culori pentru Peugeot 308 GTI sunt France, Magnetic, Blue sau Perla Nera Black.

308 GTI are o lungime totala de 4253 mm, o latime de 2043 mm si o inaltime de 1457 mm, ceea ce ii asigura confortul necesar atat pentru calatoriile lungi cat si pentru traficul urban. Materialele folosite la interior, lumina ambientala si insertiile de aluminiu, fac din noul Peugeot 308 un model rafinat si elegant.

Noul 308 beneficiaza de cele mai avansate tehnologii, precum: sistem de monitorizare a unghiului mort, visiopark, active saffety brake, tehnologie de schimbare automata a fazelor de iluminare, adaptive cruise control, head-up display cu un confort si o siguranta sporite, navigatie 3D sau mirror screen. Pentru siguranta ta in trafic, Peugeot 308 este capabil sa te avertizeze atunci cand depasesti banda de circulatie, cand conduci fara oprire de mai mult timp si ar fi nevoie de o pauza si recunoaste semnele de circulatie si limitatoarele de viteza.

Gama de motorizari disponibila este formata din urmatoarele variante: 1.2 Puretech pe benzina de 82 CP sau 110 CP, 1.6 blueHDi diesel de 99 CP sau 120 CP sau de 2.0 blueHDi diesel de 150 CP.

Pentru o astfel de masina, iti recomandam sa incerci husele auto Premium. Se realizeaza pe comanda exact pe modelul original al scaunelor si in functie de materialele si culorile pe care ti le alegi. Materialele disponibile sunt de calitate superioara, avand optiuni de la textil si pana la Alcantara.

Pentru a alege modelul potrivit masinii si personalitatii tale, iti recomandam sa utilizezi configuratorul online .

[Best_Wordpress_Gallery id=”3827″ gal_title=”Peugeot 308 ro”]