Opel Combo Life 2018

Opel a prezentat oficial noua masina de familie cu care se mandreste. Este vorba de noul Combo Life, un model foarte asemanator cu Citroen Berlingo, mai ales in ceea ce priveste interiorul.
Modelul este disponibil in versiuni cu 5 locuri sau cu 7, cu una sau doua usi laterale, in lungimi de 4,4 sau 4,75 metri, perfect pentru calatoriile cu familia. Masina are un volum al portbagajului de 597 litri, iar prin rabatarea banchetei ajunge chiar si la 2693 litri.
Capota inalta si consola scurta ii ofera modelului senzatia de echilibru si rezistenta, in timp ce grila frontala cu sigla ce pare alungita datorita elementelor cromate, confera un aspect puternic si increzator.
Noul Combo Life poate chiar tracta o rulota de dimensiuni mai mici, avand un carlig de remorcare si fiind echipat cu sistem TSC de control al stabilitatii remorcii.
Noul Opel Combo a evoluat in ceea ce priveste tehnologia folosita si siguranta, astfel ca este dotat cu sistemul de detectare a somnolentei soferului, cameria video cu vedere panoramica de 180 grade, IntelliGrip, Apple CarPlay sau Android Auto, sistem de pastrare a benzii de rulare sau sistem de protectie a partii laterale. Toate aceste dotari de ultima generatie asigura un confort sporti si un plus de siguranta.
In primul si in al doilea rand de scaune sunt montate iesiri USB si priza de 230 V astfel incat ai posibilitatea sa incarci chiar si un laptop.
Optional, Opel Combo Life poate fi echipat si cu plafon panoramic astfel incat se creaza senzatia unui spatiu mai mare dar si o atmosfera ambientala placuta.

Daca deti un Opel Combo si vrei sa ii personalizezi interiorul sau pur si simplu doresti sa ii protejezi tapiteria originala, Albert Premium iti vine in ajutor cu o gama larga de materiale si culori din care poti alege combinatia perfecta.
Viziteaza site-ul nostru, foloseste configuratorul pentru a vedea gama de materiale disponibila si trimite-ne o cerere de oferta pentru a obtine mai multe informatii despre husele auto.