Noul Fiat Tipo

Noul model Fiat Tipo vine in trei variante de baza: Tipo, Pop, Easy si Lounge la care se adauga versiunea Opening Edition.

Pretul de pornire in Romania pentru noul Tipo este de aproximativ 11000 euro, TVA inclus.

Optiunile de motorizare pentru noul Tipo sunt : de 1.4 benzina de 95 CP si 1.6 diesel MJet de 120 CP.
Pe langa aceste variante de baza, noul Tipo a introdus de curand si modelul Tipo S-Design de 1.4 T-Jet de 120 CP, model ce poate fi comandat cu aproximativ 20 000 euro.

Noul Tipo este un model spatios si confortabil, perfect pentru calatoriile facute impreuna cu familia, dar ideal si pentru aglomeratia urbana de zi cu zi.
Fiat Tipo se bazeaza pe patru elemente semnificative pentru gama sa: tehnologie moderna, sisteme de siguranta avansate, spatiu generos si confort sporit, elemente ce maximizeaza raportul calitate – pret.

Pentru a accentua stilul modern, Tipo a folosit o multime de elemente de crom, faruri alungite si o grila impunatoare ce se aseamana foarte mult cu cea de Mercedes. La partea din spate, portbagajul are trei modalitati de deschidere: cea clasica de sub linia de design dintre faruri, de la sigla sau din cheie, oferin un plus de confort.

Noul Fiat Tipo este dotat cu sisteme de siguranta ABS si ESP, dar ii lipseste precizia, sistemul multimedia sau alte sisteme de asistenta pe care le intalnim tot mai des la noile modele de masini.

Pentru noul Tipo, va recomandam sa optati pentru un set de huse auto la comanda, realizate exact dupa modelul original al scaunelor, astfel incat puteti avea un interior deosebit. Va punem la dispozitie o gama larga de materiale si culori, astfel incat sa se potriveasca stilului dvs. Calitatea si aspectul sunt Premium, de asta va oferim pentru ele 5 ani garantie, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca veti avea un interior uzat.

Accesati configuratorul online si alegeti o combinatie perfecta.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3828″ gal_title=”Fiat Tipo ro”]