Noul Citroen C-Elysee

Noul Citroen C-Elysee vine cu imbunatatiri in ceea ce priveste design-ul exterior, tehnologiile folosite si mici schimbari la partea de interior.

Modelul C-Elysee concureaza din toate punctele de vedere cu Dacia Logan Facelift 2017, dar este o idee mai indraznet.

C-Elysee este disponibil in trei variante de echipare, si anume: Live, Feel si Shine. Toate cele trei variante propun ca modele de motorizari doua optiuni: 1.2 PureTech 82 S&S BVM si 1.5 BlueHDI 100 S&S BVM6. Preturile incep de la 11 000 euro. Variantele de culori disponibile sunt: Polar White, Onyx Black, Shark Grey, Nocciola Metallic, Lazuli Blue sau Cumulus Grey Metallic.

Schimbari majore si vizibile regasim la partea exterioara a masinii, mai exact: grila frontala si farurile complet redesenate, bara fata ce include gurile de aerisire alaturi de lumini LED de zi sau stopurile cu un design 3D foarte asemanator cu cel al modelului Citroen DS3.

Punctele forte ale noului Elysee sunt confortul, spatiul si conectivitatea. Te poti bucura de o calatorie linistita si placuta impreuna cu familia datorita ergonomiei , a spattiului interior foarte generos pentru cinci persoane plus bagaje si a tehnologiei Mirror Screen cu ajutorul careia te poti bucura de aplicatiile telefonului mobil.

Citroen C-Elysee ofera dimensiuni optime astfel incat parcarile in mediul urban sunt usor de realizat. Are o lungime de 4,423 m, latime de 1,95 m, inaltime de 1,466 m si un ampatament de 2,65 m.

Daca doresti sa protejezi interiorul masinii inca de cand ai facut achizitia, iti propunem sa iti indrepti atentia catre husele auto Albert Premium. Acestea sunt ideale pentru a proteja tapiteria originala a masinii, dar ofera si un aspect remarcabil de retapitare. Nu iti vei da seama ca exista huse in masina, datorita preciziei pe care o ofera.

Ai posibilitatea sa iti alegi ce material si culoare iti doresti, cu ajutorul configuratorului de pe site.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3829″ gal_title=”Citroen C-Elysee”]