Noul Citroen Jumper

Noul Citroen Jumper prezinta o calitate si o performanta ce depaseste toate asteptarile, fiind testat de catre inginerii specializati pe un traseu de aproximatov patru milioane de kilometri. Pentru ca rezultatul final sa fie peste asteptari, modelul a fost testat 30000 kilometri pe suprafete dificile, in diferite moduri de trecere prin apa, pe trasee cu aderenta scazuta sau chiar prin diverse modalitati de deschidere a usilor. Rezultatul final: o masina moderna, durabila si de calitate.

Pe langa imbunatatirile aduse acestui model, se numara si sistemele de injectoare reproiectare pentru motorizarile HDi 110, 130 si 150, usi spate si laterale consolidate, sisteme de franare optimizate pentru performanta si reducere a zgomotului si amortizoare optimizate.

Noul Jumper este disponibil intr- gama larga de variante : 4 lungimi, 3 ampatamente si 3 inaltimi. si are un design actual, modern. Un aspect robust este conturat in cazului noului Jumper de bara alungita ce subliniaza perfect luminile LED de zi.

Pentru un plus de confort te vei bucura de scaun sofer cu suspensie variabila, cotiera, suport lombar, masuta de scris reglabila, 13 compartimente de depozitare, volan imbracat in piele si un compartiment de incarcare imbunatatit.

Printre tehnologiile avansate folosite se numara: sistemul Connecting Box, touchscreen de 5 inch, camera video pentru marsarier, asistenta la parcarea in rampa, sistem inteligent de control al tractiunii, avertizare a depasirii benzii de rulare sau sistem ESP

Pentru Citroen Jumper noi iti propunem sa iti indrepti atentia si catre un set de huse auto realizate pe comanda. Avand in vedere gradul ridicat de expunere la uzura, un set de huse auto realizate din piele ecologica ar fi ideale. Pe langa faptul ca se curata foarte usor, arata si foarte bine. Acestea ii vor oferi interiorului un aspect elegant, demn de invidiat.

Pe langa textura materialului, iti poti pesonaliza husele prin diferite combinatii de culori. Poti face acest lucru accesand configuratorul online.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3833″ gal_title=”Citroen Jumper it”]