Huse auto pentru noul A Class 2018

Noua generatie Mercedes A Class se prezinta intr-un concept nou  ce se poate incadra acum fara dar si poate, in clasa compacta premium. Modelul poate concura acum fara probleme cu Audi A3 si BMW Seria 1.

Cu un design nemtesc dar foarte tineresc si dinamic,  noul A Class reuseste cu siguranta sa isi faca simtita prezenta in trafic. La nivelul partii frontale regasim elemente de la noua generatie CLS : capota alingita, lumini LED la nivelul blocurilor optice sau grila radiatorului redesenata.

Noul A Class si-a marit si dimensiunile, ceea ce aduce mai mult spatiu si confort. Vorbim de o lungime de 4419 mm, cu 127 mm mai mult decat vechiul A Class, 1796 mm in latime (cu 16 mm mai mult), 1440 mm inaltime (cu 70 mm mai mult) si un ampatament de 2729 mm. Te poti bucura acum de calatorii mai lungi si datorita portbagajului ce masoara 370 de litri.

Cand vorbim de interiorul noului A Class, vorbim de tehnologie ultra-moderna si design spectaculos, astfel incat ai intr-adevar senzatia de masina Premium. Este vorba de cele doua display-uri de 10,25 inch ce ofera informatii complete, sistemul infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) ce utilizeaza inteligenta artificiala pentru ca soferul sa interactioneze mult mai usor cu sistemul, sistem de navigatie inteligent sau guri de ventilatie impunatoare. Pentru tinerii din zilele noastre, noul A Class inglobeaza o sumedenie de tehnologii cu care acestia sunt deja obisnuiti, asadar nu va fi o problema pentru ei faptul ca exista foarte multe butoane pentru comenzi atat la nivel de bord cat si la partea de volan.

A Class foloseste la interior o piele foarte fina, placuta la atingere, insertii metalice realizate dintr-un aluminiu mat sau piele perforata aspectuoasa.

Pentru siguranta si confortul tau, Mercedes nu uita sa iti ofere sisteme inteligente ca Active Distance, Active Steering Assist, Emergency, Stop sau Lane Change Assist.

Ar fi multe de spus despre noul A Class, tocmai pentru ca insumeaza o multime de calitati. Avand in vedere stilul noului model, Albert Premium va propune un plus de personalitate si de culoare pentru interiorul acestuia. Printr-un design unic, exclusivist poti avea un A Class stilizat. Este vorba de huse auto la comanda realizate cu multa atentie si pricepere exact pe formele elegante ale scaunelor originale. Va propunem Colectia Exclusive, o colectie realizata din materiale elegante si placute la atingere precum Leather Look si Alcantara, completate de cusaturile manuale in forma de diamant.

Alege-ti husa dorita in functie de personalitatea ta, cu ajutorul configuratorului online.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3836″ gal_title=”Mercedes A Class 2 ro”]