Huse auto pentru VW Polo

Ajuns la cea de-a sasea generatie, noul VW Polo se mandreste cu o multime de calitati demne de invidiat pentru clasa mica din care face parte. Modelul are in Romania un pret de plecare de aproximativ 12000 euro.

Noul Polo tine seama de tendintele moderne in materie de tehnologii si design, asa ca se prezinta printr-un profil fiabil, sigur si sportiv. Liniile elegante, farurile alungite si conectate cu grila frontala printr-o linie cromata evidentiata, formele moderne, toate acestea iti vor starni imediat curiozitatea de a-l conduce.

Bazat pe platforma MQB A0, Polo pune la dispozitie urmatoarele variante de motorizari: pe benzina de 1.0 MPI de 65 sau 75 CP cu o cutie manuala cu 5 trepte si 1.0 TSI de 95 sau 115 CP cu o cutie manuala de 5 sau 6 trepte sau DSG7 si o unitate diesel 1.6 TDI de 80 sau 95 CP cu o cutie manuala cu 5 trepte sau DSG7. Aceste motorizari sunt regasite in cele patru variante de echipare: trendline, Comfortline, Highline si GTI.

Ampatamentul de 2564 mm, cu aproximativ 95 de mm mai mare fata de modelul anterior, ofera noului Polo mai mult spatiu pentru locul pasagerilor din spate. De mai mult spatiu vei avea parte si atunci cand doresti sa depozitezi bagaje deoarece portbagajul a crescut in volum cu 70 de litri.

Iluminarea ambientala, insertiile de culoare din interior, scaunele cu suport lombar, luminile LED, functia pentru franare de urgenta, sistemul pentru reactionare rapida in cazul detectarii unui pieton, functia de protectie proactiva a ocupantilor, senzorul “Blind Spot” sau sistemul Cruise Control, iti ofera tot confortul si siguranta de care ai nevoie atat in traficul urban cat si in calatoriile facute impreuna cu cei dragi.

Pe langa toate aceste dotari si aspecte, te poti bucura de un interior personalizat exact asa cum iti doresti. De la design clasic la unul mai deosebit precum interioarele modelelor Bentley, Lamborghini sau Audi RS, Husele Auto Albert pot oferi interiorului masinii tale un aspect uimitor. Precizia milimetrica cu care sunt realizate, respectarea airbag-ului sau garantia oferita sunt cateva aspecte de care cu siguranta vei tine seama in alegerea huselor. Nu iti face griji ! Dotarile originale ale interiorului raman functionale.

Acceseaza configuratorul online pentru a decoperi gama de materiale si culori disponibila.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3838″ gal_title=”VW Polo ro”]