Huse auto pentru Skoda Scala

De curand, Skoda a prezentat oficial cel mai nou model al sau, si anume Skoda Scala. Ne putem da seama ca este vorba de un concept nou chiar si prin simpla denumire “Scala” ce inseamna “treapta”. Producatorul ceh propune o noua viziune asupra a ceea ce a insemnat pana acum segmentul compact. Este vorba de o masina cu personalitate ce va concura puternic cu VW Golf si va inlocui actualul Rapid.

Bazat pe platforma Volskwagen MQB, Skoda Scala ofera un concept de design diferit, modern, remarcat si prin caracterele SKODA trecute pe hayon in locul logo-ului clasic.

Modelul va fi disponibil in cinci variante de motorizare de la 90 CP la 110CP si va fi dotat cu sistem Infotainment de ultima generatie, Virtual Cockpit, iluminare ambientala, faruri si blocuri optice optional full-LED si materiale rafinate ce definesc perfect eleganta si modernismul.

Skoda Scala are o lungime de 4362 mm, latime de 1793 mm, inaltime de 1471 mm si un ampatament mai lung de 2649 mm. Pe langa aceste dimensiuni, Scala iese in evidenta si prin volumul generos al portbagajului si anume de 467 litri.

Sistemele de asistenta si protectie care pana acum erau regasite doar in segmentele de autoturisme mai mari, le intalnim acum pe noua Scala. Vorbim de sisteme precum Side Assist, Adaptive Cruise Control, Line Assist, Front Assist, Multi-Collision Brake sau Crew Protect Assist.

Scaunele noului model au un design si o forma deosebita, ceea ce iti va permite sa iti indrepti atentia catre un set de huse auto personalizate exact asa cum iti doresti. Daca vrei ca interiorul tau sa aiba o nota de unicitate sau iti doresti pur si simplu sa il protejezi intr-un mod profesional, husele auto Albert sunt exact ceea ce cauti. Iti vei putea alege dintr-o gama variata de culori si materiale din cea mai buna calitate pentru care vei beneficia de cinci ani garantie pentru orice defect de uzura. Indrazneste sa fii diferit! Ofera-i masinii tale un design aparte !

Te poti inspira in alegerea modelului din galeria foto sau configuratorul online.