Huse auto pentru Honda Civic 2019

Tocmai ai achizitionat ultimul model de Honda Civic si ai vrea sa ii protejezi interiorul inca de pe acum? Probabil nu te-ai gandit deloc la ideea de a pune un set de huse auto peste tapiteria actuala a masinii. Este si normal! Interiorul noului Honda este unul elegant, sportiv si cu un design aparte. Nu este cazul sa iti mai faci griji in privinta asta. Cu ajutorul huselor auto Albert, tapiteria originala este protejata dar in acelasi timp design-ul si formele originale ii raman neschimbate.

Husele auto Albert sunt realizate dupa tipare digitale exact pe dimensiunile noilor scaune de Honda Civic, astfel incat nu vor avea nicio clipa aspect de huse.

Pe langa meticulozitatea cu care sunt realizate, iti punem la dispozitie si o gama foarte larga de materiale si culori, astfel incat sa iti poti personaliza noua masina asa cum iti doresti. Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta acestora. Materialele folosite sunt identice cu cele din industria auto (gama VW, Audi, Seat, Skoda), fabricate in Germania (BASF) sau Italia (Alcantara.com).

Mai jos gasesti cateva imagini cu huse realizate pe ultimul tip de Honda Civic. Acestea fac parte din Colectia Alcantara, o colectie eleganta realizata din materiale placute la atingere.