Huse auto pentru Ford Focus 2019

Huse auto pentru Ford Focus 2019

Astazi vorbim de una din cele mai vandute masini pe piata din Romania, si anume noul model Ford Focus. Modelul se vinde pe piata noastra cu preturi pornind de la aproximativ 17000 euro si ofera tehnologii prin care confortul si siguranta la volanul unei astfel de masini iti sunt asigurate.

Noua generatie este disponibila in trei variante : hatchback, break si sedan si cinci niveluri de echipare: Trend, ST Line, Titanium , Titanium Business si Vignale. Cea din umra este lansata in premiera pentru gama Ford Focus.

Focus se bucura de tehnologie moderna, menita sa iti ofere o experientai imbunatatita la volan. Te vei bucura de dotari precum: asistenta sofeurlui, tempomat adaptiv, asistenta activa la parcare, faruri LED Ford Dynamic, frana electromecanica, afisaj proiectat in campul tau vizual, asistenta pentru controlul vitezei sau asistenta la viraje. Acestea sunt doar cateva din dotarile pe care Focus le pune la dispozitie, de aceea te invitam sa descoperi noul Focus in cel mai mic detaliu.

Detaliile de design evidentiate prin liniile pronuntate, farurile alungite sau textul Focus de pe hayon, fac ca noul model sa se incadreze in noile tendinte moderne si sportive.

Daca doresti sa protejezi interiorul masinii inca de la achizitia ei, iti recomandam husele auto Albert – huse auto pentru ford focus. Este alegerea ideala, atat din punct de vedere al intretinerii, cat si din punct de vedere al esteticii. Design-ul original al scaunelor va fi pastrat in cel mai mic detaliu, iar dotarile vor ramane functionale, astfel incat nu vei avea deloc senzatia ca ai huse instalate in masina.

Iti poti alege ce material si culoare iti doresti pentru un set de huse auto pentru ford focus. Poti pastra stilul original sau poti incerca ceva mai indraznet prin culori mai aprinse sau cusaturi de design mai deosebite.