Huse auto pentru VW T-Cross 2019

Huse auto pentru VW T-Cross

Ultimul SUV din gama VW, dar si cel mai mic, se numeste T-Cross. Modelul este de altfel primul SUV de dimensiuni mici pe care Volskwagen il are. Pretul de pornire in Romania este de aproximativ 16.500 euro cu TVA.

Momentan gama de motorizari cuprinde trei variante pe benzina : 1.0 TSI de 95 CP si 175 Nm, 1.0 TSI de 115 CP si 200 Nm si optiunea 1.5 TSI de 150 CP. Pe langa acestea, mai este disponibila varianta turbo diesel de 1.6 TDI de 95 CP.

Modelul masoara 4.1 metri in lungime, 1.5 metri inaltime si are un ampatament de 2.5 metri. Volumul portbagajului poate fi intre 385 si 455 de litri in functie de cum este pozitionata bancheta si poate creste pana la 1281litri prin rabatarea acesteia.

VW T-Cross este disponibil in trei variante de echipare si anume T-Cross, Life si Style ce ofera dotari de la faruri LED, asistent pentru parcare, scaune Sport-Confort, jante de aliaj de 17 inch, sistem de climatizare, volan multifunctional si pana la Adaptive Cruise Control sau decor special pentru plansa de bord.

Rivalii de pe piata ai noului T-Cross sunt: Seat Arona, Ford Ecosport, Opel Crossland X sau Peugeot 2008.

Huse auto pentru VW T-Cross

Va puteti personaliza interiorul noului VW T-Cross cu ajutorul unui set de huse auto pentru VW T-Cross. Va puteti alege de la culori inchise pana la cele mai sportive si mai extravagante si de la materiale clasice pana la materiale de lux precum Alcantara. Nu va faceti griji pentru faptul ca sunt huse. Acestea se vor comporta exact ca si tapiteria originala: vor ramane fixe, vor pastra fiecare dotare a scaunului si fiecare forma si design.

Pentru a va alege modelul dorit de huse auto pentru VW T-Cross, accesati configuratorul online.