Huse auto pentru noul Ford Kuga 2019

Huse auto pentru noul Ford Kuga.
Huse auto pentru noul Ford Kuga.Cel mai bine vandut SUV al gamei Ford, Kuga a revenit cu o versiune noua, stilata si deosebita. Noul SUV ofera in premiera pentru Ford propulsie mild-hybrid, plug-in hybrid si full hybrid.

Cu un design stilat, usor agresiv si tehnologii moderne, Ford Kuga imbina perfect frumusetea cu siguranta si confortul. Mai lung cu 89 mm , mai lat cu 44 mm si cu un ampatament mai mare cu 20 mm, Kuga ofera acum mai mult spatiu pentru pasageri.

Printre sistemele de asistenta si siguranta pe care Ford Kuga 2019 le are, se numara: modemul integrat Ford Pass Connect pentru localizarea masinii, statusul acesteia , inchiderea/deschiderea usilor sau startul de la distanta, instrumentar de bord digital LCD cu afisaj true colour, sistem de pastrare a benzii de rulare, asistenta pre-coliziune cu depistare a pietonilor si ciclistilor, Adaptive Cruise Control, sistem de monitorizare si avertizare pentru unghiul mort sau asistenta activa de urgenta la nivelul directiei.

Tempomatul adaptiv inteligent te ajuta sa menti viteza dar in acelasi timp o incetineste in cazul in care detecteaza un vehicul in fata pentru a mentine siguranta.

Huse auto pentru noul Ford Kuga

Interiorul masinii ofera mult confort si pune la dispozitie suficient spatiu pentru calatoriile lungi sau pentru depozitarea lucrurilor. Daca nu iti place combinatia de materiale si culori pe care echiparea din fabrica o ofera, poti opta pentru un set de huse realizate pe comanda pentru noul Kuga model 2019. Le vei putea personaliza exact asa cum iti doresti si in acelasi timp te vei putea bucura in continuare de fiecare dotare a scaunelor: cotiera, airbag, ISOFIX, etc.

Pentru a-ti personaliza interiorul cu un set de huse Albert, acceseaza configuratorul online. Acolo vei gasi modele de Huse auto pentru noul Ford Kuga .