Huse auto la comanda pentru Mercedes C Class, partener Ploiesti

Huse auto la comanda pentru Mercedes C Class

‼️Incepand de astazi ne gasesti in noua locatie din Ploiesti 🤩🤩‼️


✔️Iti potii alege aici materialul si culoarea dorita din catalogul de mostre.
✔️Potivedea fizic husa instalata pe acest Mercedes C Class
✔️Te vom ajuta sa alegi cea mai buna varianta pentru masina ta

Tot in noua locatie din Ploiesti te putem ajuta si cu montajul daca ai ales un set de huse auto la comanda pentru Mercedes C Class. Durata montajului este de aproximativ 3 ore. Te asiguram ca echipa noastra se ocupa de fiecare detaliu, astfel incat aspectul final sa fie cel asteptat.

Totusi, daca esti o persoana rabdatoare, poti face si tu instalarea acestor huse deoarece iti oferim instructiuni video in care arata pas cu pas tot ce trebuie sa faci.

Modelul de husa instalata pe acest Mercedes C Class, face parte din Colectia Exclusive si ar fi la 976 euro pentru 5 locuri (pret valabil pentru orice masina cu 4/5 locuri). Chiar daca pretul pentru un set de huse auto la comanda pentru Mercedes C Class este mai ridicat fata de cel al huselor universale, investind in husele dedicate veti economisi in timp mai multi bani, intrucat noi oferim 5 ani garantie, asadar nu veti fi nevoit sa achizitionati mereu alte huse.
💎💎Exclusive este o colectie mai eleganta si mai deosebita datorita cusaturilor manuale in forma de diamant.💎💎

Albert Management este partener al producatorilor de interioare pentru automobile, axati indeosebi pe productia de scaune auto. Astfel a aparut oportunitatea de a concepe huse auto personalizate dupa tipare digitale din materiale de tapiterie originala. Compania Albert Management pune accent pe satisfacerea clientilor, de aceea calitatea materialelor si a manoperei este primordiala, fapt pentru care, fabrica producatoare a investit in aparatura de ultima ora, precum si in tehnologie digitala avansata si taiere laser pentru precizie milimetrica. Doar astfel putem obtine un produs apropiat de perfectiune.

Te asteptam cu drag la sediul nostru pentru a alege un set de huse auto la comanda pentru Mercedes C Class ‼️

Vizualizeaza video cu aceste huse auto la comanda pentru Mercedes C Class pe pagina noastra de Facebook .

📬 Str GH Grig Cantacuzino nr 111A, Ploiesti 
☎️ 0742 258 532
⏰ L-V : 8.00-16.30
💻 husa-auto.ro