Huse pentru Skoda Kamiq

Huse pentru skoda kamiq

Al treilea si cel mai mic SUV din gama Skoda, a debutat recent la Salonul Auto de la Geneva. Este vorba de noul Kamiq, a carui denumire provine din limbajul poporului inui si face referire la un obiect ce se adapteaza si se potriveste perfect in orice situatie.

Construit pe platforma Matrix (MQB) , noul Kamiq masoara o lungime de 4.241 mm, o latime de 1.793 mm, o inaltime de 1.531 mm si un ampatament de 2.651 mm. Aceste dimensiuni ofera spatiu suficient atat pentru locurile din fata cat si pentru pasagerii locurilor din spate. Ampatamentul usor mai mare decat cel al fratelui Karoq, iti creeaza senzatia de mai mult spatiu la nivelul banchetei spate.

Volumul portbagajului este de aproximativ 400 de litri, volum ce poate fi extins pana la aproximativ 1.400 de litri prin rabatarea banchetei din spate. Totodata, daca doresti sa transporti obiecte lungi, te va ajuta plierea scaunului pasagerului care va permite incarcarea obiectelor pana la 2.440 mm.

Designul exterior al noului Skoda Kamiq pastreaza liniile urbane folosite pana acum si se prezinta intr-o postura moderna, eleganta. Luminile de zi sunt marcate prin prezenta farurilor inguste din partea frontala , iar faza lunga si cea scurta sunt marcate prin farurile de mai jos pe care in mod normal ai crede ca ar fi folosite pentru ceata.

Caroseria masinii este vopsita in totalitate, astfel incat nu mai simtim prezenta plasticelor regasite pe Karoq. Asta o face sa fie mai urbana, mai eleganta si ii elimina mult din aspectul sportiv, agresiv. Din aceste aspecte, Kamiq pare a fi un hatchback mai inalt. Insa, repetam, doar pare, deoarece garda la sol este la fel de ridicata ca si la Karoq.

Noi iti propunem un set de huse pentru skoda kamiq , astfel incat sa poti proteja interiorul acesteia inca de la achizite sau chiar sa ii schimbi aspectul interior prin prezenta unor culori sau a unor materiale mai elegante precum Alcantara sau Leather Look.

De ce sa alegi un set de huse pentru skoda kamiq ?

Le poti personaliza exact asa cum iti doresti si dupa nevoile tale. De exemplu, pentru calatoriile cu familia sau chiar drumurile zilnice la serviciu, este ideala o combinatie de piele ecologica si Alcantara, materiale ce ofera un grad ridicat de confort dar si un aspect modern, urban, la fel cum este si design-ul acestei masini.

Huse pentru Skoda Kamiq
Huse pentru Skoda Kamiq