Huse VW Caddy

Huse VW Caddy

Colectia Alcantara – combinatie de piele ecologica si Alcantara (o piele foarte fina, asemanatoare cu pielea intoarsa).

Clientul nostru de astazi, posesor de VW Caddy, a ales sa protejeze interiorul masinii cu un set de huse vw caddy. Pe langa protectia dorita, a dorit sa puna mai mult accent si pe aspect. Tocmai de asta, a trecut de la tapiteria clasica din material textil la o varianta mult mai eleganta, cu piele ecologica si Alcantara. Aceste materiale ofera o senzatie foarte placuta la atingere , dar si o rezistenta ridicata in timp.

Pielea ecologica de pe partea laterala a scaunelor va fi acum foarte usor de intretinut. Se poate curata cu o carpa umeda si solutie de bucatarie, spuma activa sau chiar produse pe baza de alcool sau dezinfectanti. Alcantara se recomanda a fi curatata cu spuma activa pentru tapiterii. Totodata, se poate face oricand o cosmetizare a interiorului. Niciunul din cele doua materiale nu va fi afectat de asta.

Montajul a fost realizat de catre echipa din Targu Mures in aproximativ 3 ore. daca nu esti din Targu Mures, Ploiesti, Arad, targoviste sau iasi, nu iti face griji in privinta montajului. iti vom oferi instructiuni video in care arata pas cu pas tot ce trebuie sa faci. Va trebui doar sa te innarmezi cu putina rabdare si timp si vei avea un se de huse vw caddy asa cum le-ai viasat.

Combinatia de materiale si culori va fi aleasa de catre tine. Nu avem pe stoc niciun model, pentru nicio masina. Asa ca, oferim posibilitatea de personalizare exact asa cum iti doresti. poti alege de la material textil, la Alcantara si chiar design cu forme si cusaturi deosebite.

Pentru noutati , puteti urmari pagina noastra de Facebook sau Instagram.

Mai jos gasiti o serie de imagini cu aceste huse vw caddy montate recent la sediul din Targu Mures.