Huse auto Opel Grandland X 2020

Huse auto Opel Grandland X 2020

Noul Grandland X este o premiera absoluta pentru toata gama Opel, deoarece vorbim de o noutate in ceea ce priveste propulsia, si anume noua varianta plug-in hybrid. Echipat cu un motor pe benzina de 180 Cp si unul electric de 110 CP, cu o autonomie de 57 km in versiunea electrica si trei variante de rulare : Electric, Hybrid si Sport, noul Grandland X se pare ca se integreaza foarte bine in gama sa.

Opel Grandland X este dotat cu numeroase functii menite sa vina in ajutorul tau atunci cand vine vorba de confortul si siguranta de care ai nevoie. Vorbim aici de : functia e-Save ce pastreaza in acumulatori cantitatea necesara de energie, functia i-Booster pentru sistemul de franare, sistem de infotainment Navi 5.0 IntelliLink, serviciul de telematica Opel Connect prin care serviciul de urgenta este apelat automat atunci cand centurile de siguranta se pretensioneaza sau se declanseaza pernele de aer in cazul unei coliziuni.

Pentru ca interiorul noului tau Grandland X sa fie pastrat intr-o stare perfecta, iti recomandam utilizarea unor huse auto Opel Grandland X realizate exact pe forma originala a tapiteriei originale. Vom respecta fiecare diemensiune si forma a scaunului original, astfel incat sa nu se vada ca acesta este dotat cu o husa auto.

Propunerea de astazi : Colectia Leather Look – integral din piele ecologica

Poti alege un set de huse auto Opel Grandland X din orice material iti doresti. Le vom personaliza exact asa cum vrei. Noi iti propunem varianta Leather Look deoarece pe langa eleganta pe care o ofera interiorului masinii tale, te va ajuta sa petreci foarte putin timp cu intretinerea. Pielea ecologica se poate curata foarte usor atat cu spuma activa de curatare cat si cu o carpa umeda si detergent.

🧤 intretinere foarte usoara si rapida 

👌 rezistenta ridicata in timp 
➕ 5️⃣ ani garantie pentru orice defect de uzura ‼️

⛓🔧⚙️ sisteme de prindere bazate pe tehnicile originale folosite la scaune

Pentru a alege culoare care ti se potriveste sau combinatia de materiale dorita, acceseaza configuratorul online . Pentru a urmari pagina noastra de Facebook, CLICK AICI. Vei gasi atat video realizat cu aceste huse auto Opel Grandland X, cat si alte huse montate la unul din showroom-urile noastre.