Huse auto dedicate Toyota Rav4 2020

Huse auto dedicate Toyota Rav4 2020 ❗️

Colectia Cobra Design – combinatie de piele ecologica si Alcantara cu accente de cusaturi manuale in forma de fagure

Toyota Rav4 este o masina care iese mult in evidenta prin design-ul futurist pe care il are. Liniile pronuntate, silueta indrazneata, farurile LED foarte elegante, lampile LED si scaunele cu un format deosebit, te fac sa te indragostesti la prima vedere de noul Rav4.

Noua Rav4 ofera spatiu generos atat pentru locurile din fata si bancheta, cat si pentru portbagajul pe care il pune la dispozitie. Pe langa asta, atunci cand vorbim de interior, vorbim de un aspect contemporan, ce te face sa te simti confortabil, mai ales ca este foarte bine organizat, ergonomic si dotat cu multe tehnologii moderne menite sa iti asigure siguranta in care te poti increde.

Revenind din nou la aceste huse auto dedicate Toyota Rav4 2020 , este de precizat ca vorbim de o colectie aparte ce atrage toate privirile, la fel de mult ca atunci cand ne uitam la exteriorul masinii. Toyota Rav4 vine dotata in echiparea standard cu tapiterie neagra din piele. Daca iti doresti sa schimbi aspectul interiorului, astfel incat sa iasa putin din tiparul standard, un ser de huse auto la comanda Colectia Cobra Design va fi alegerea perfecta. Vei avea parte de materiale finute, placute la atingere, cu un design exclusivist. Detaliile de cusatura si culoare, vor face din noua ta Toyota o masina cu si mai multa personalitate. ♥️♥️♥️

👌 Precizia cu care sunt realizate aceste huse auto personalizate, te va face sa crezi ca este un scaun cu tapiterie originala din fabrica. 😲😲

Iti poti alege si alte combinatii de materiale si culori, in functie de ceea ce ti se potriveste. 

Pentru a fi la curent cu toate noutatile , urmareste-ne pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau instagram ( Click Aici ). Vei gasi atat huse auto dedicate Toyota Rav4 2020 , cat si alte modele noi.