Huse auto dedicate Ford Kuga 2021

Huse auto dedicate Ford Kuga 2021

Cu un design actualizat si tehnologii moderne, Ford Kuga reuseste sa se integreze foarte bine in peisajul modern. Recent intrat pe piata din Romania surprinde prin schimbarea majora de design.

Caracterul sau sportiv este dat de dimensiunile crescute ale grilei frontale, de design-ul barei de protectie si de prizele de aer laterale.

Daca iti doresti un altfel de aspect al interiorului, mai indraznet sau mai rafinat, noi iti propunem un set de huse auto dedicate Ford Kuga cu ajutorul carora vei schimba complet infatisarea interiorului.


Iti poti alege si variante de baza ca textil sau piele ecologica combinata cu textil pentru protejarea interiorului si pastrarea aspectului original, dar poti opta si pentru variante full piele ecologica, sau piele eco si Alcantara pentru un plus de eleganta. La acestea se poate adauga un design exclusivist prin finetea unor cusaturi delicate.

Esti tentat sa crezi ca un set de huse auto nu isi are locul intr-un astfel de interior al unei masini moderne. Husele auto Albert sunt de departe cu totul altceva. Le numim huse numai pentru faptul ca se monteaza peste tapiteria originala. Ele sunt realizate insa, dupa aceleasi principii ca ale tapiteriei originale. Respecta fiecare dimensiune, forma, design si dotare, astfel incat vei avea in final un set de huse auto dedicate Ford Kuga ce se vor incadra perfect in peisajul modern, elegant si deosebit al interiorului masinii.

Ne gasesti si pe pagina de Facebook ( Click Aici ) sau pe cea de Instagram ( Click Aici ) .