Huse auto dedicate pentru Nissan Qashqai 2021

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-kvceniq9′ admin_preview_bg=”]
Putem afirma ca modelul 2021 de Nissan Qashqai ne duce cu gandul la marca Lexus de automobile, dar nu este neaparat un lucru rau acesta, mai ales cand producatorul tinteste catre branduri premium.

Din punct de vedere al designului, la partea frontala observam urmatoarele modificari esentiale la bara, grila si faruri: bara fata este extrem de impunatoare iar grila si farurile sunt extrem de agresiv desenate. Luminile de rulare pe timp de zi sunt integrate perfect intre capota si bara fata. Pe bara fata mai putem vedea stantat numele Qashqai.

In lateralul masinii, liniile drepte se continua si proportiile masinii sunt extrem de bine definite.

Jantele de 20 sunt uriase, cu design special iar plafonul este panoramic.

In partea din spate a masinii putem remarca tot un design de Lexus.

Din punct de vedere al functionalitatii, masina aceasta a fost intotdeauna un etalon al clasei. Podeaua din portbagaj se coboara iar spatiul este suficient pentru un concediu cu familia. Bineinteles haionul se inchide electric la buton.

Parintii care isi achizitioneaza acesta masina vor fi foarte fericiti deoarece usile din spate se deschid aproape la 90 de grade, ceea ce inseamna un acces extrem de bun cand vrei de exemplu sa montezi pe bancheta un scaun pentru copii sau sa urci si sa cobori mai multi copii din masina.

Pentru un astfel de suv, husele auto achizitionate doar pe comanda, respectand echiparea masinii si dotarile acesteia sunt un must have. Aceste huse tin cont de toate particularitatiile scaunelor, fiecare element este imbracat in mod individual iar in momentul in care sunt instalate pe masina, ofera nu doar o protectie profesionala ci si un plus estetic interiorului.

Acest prim crossover al planetei, din 2007 pana acum, s-a vandut in numar de aproximativ 5 milioane dintre care 3 milioane doar in Europa. Suntem siguri ca si in viitor Nissan Qashqai 2021 va fi un real succes.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://husa-auto.ro/wp-content/uploads/2021/10/ggmyqi9bvq13_800-300×200.jpg’ attachment=’44103′ attachment_size=’medium’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kvcezd1k’ admin_preview_bg=”][/av_image]